DAPATKAN NOVEL M.A.I.D. , ISTERI SEPARUH MASA, PLAYBOY ITU SUAMI AKU?! KIMCHI UNTUK AWAK! , KLIK! PENGANTIN MUSIM SALJU : WHATSAPP UNTUK ORDER - 017 714 5595

**AKAN DATANG : Filem KIMCHI UNTUK AWAK - APRIL 2017 & Drama KLIK! PENGANTIN MUSIM SALJU - 2017**

Monday, 27 December 2010

Pengumuman

Salam semua, :)

Alhamdulillah, manuskrip novel M.A.I.D telah pun dihantar kepada penerbit. Saya dimaklumkan, sekiranya tidak ada aral melintang, InsyaAllah novel ini akan diterbitkan pada bulan 4 semasa Pesta Buku Antarabangsa nanti :). Doakan semuanya berjalan lancar ya..:)

Kalau ada suggestion untuk next novel, mungkin dari segi genre atau lain-lain, boleh kemukakan cadangan ye. hehe..:) InsyaALLAH saya akan terus menulis dan memperbaiki lagi teknik penulisan di masa akan datang. Terima kasih kepada semua yang menyokong dan sudi membaca karya ini. Saya amat menghargainya!

Salam sayang,
Suri Ryana aka Permaisuri

24 comments:

  1. habis tu cerita M.A.I.D tak sambung dekat blog atau dekat penulisan2u ke? kena tunggu novel lah ni? -,-

    ReplyDelete
  2. alahai lambatnyerrr nak bleh tau kesudahannyer..

    ReplyDelete
  3. tahniah,,cerita ni mmg best dan tak sabar tggu diterbitkan,,rindu ngan Mr F,,hehehee

    ReplyDelete
  4. wah akhirnya novel maid akan dikeluarkan...teruja..heheh..

    ReplyDelete
  5. anonymous : Erm..nampaknya camtu la..dah xde sambungannya ke sini or penulisan2u. Suri dimaklumkan novel ni akan terbit bulan 4 masa pesta buku antarabangsa kat pwtc..:) thanks sebab sudi baca cite ni..:)

    far_East : far_easttttt :) hmmmm tu la...itu yg diberitahu pihak kaki novel kepada suri..thanks for your support, ya Far_east

    mama ariana09 : terima kasih atas sokongan..:) hhihihi nanti suri sampaikan salam rindu mama ariana kar mr. f :)thanks for your support :)

    umi kalsom : thanks umi for your support all these while. Suri sgt2 menghargainya :)

    azwazee : hehe..hopefully sambungannya dapat memuaskan hati semua pembaca. Itu sahaja doa suri..:) thanks for your support :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada Queen.Permaisuri sbb karya ada diambang kejayaan. Sy berbanga sekali ngan kejayaan anda sebb sy merupakan perminat setia karya anda...tanpa jemu2 menunggu dari 1 episod ke episod berikutnya....sy pasti akan beli buka anda itu..sy berharap sgt anda akan terus berkarya tanpa jemu demi peminat2mu....

    ReplyDelete
  7. Dr. Loveeeeeeeeeeeeeeeeeee! Thank u so much for your endless support! Seriously appreciate it..:) Tanpa semua pembaca, saya tidak akan dapat menyiapkan manuskrip penuh M.A.I.D. Terima kasih sekali lagi sebab sudi mengikuti M.A.I.D 1- M.A.I.D 21. :) XOXO

    ReplyDelete
  8. saya mesti beli punya. sebab nak tahu kesudahan dia macam mana. M.A.I.D memang best. Congrates :D

    ReplyDelete
  9. thanks di atas sokongan anda..:)terharu sgt!

    ReplyDelete
  10. wah..akhirnya bru dapat address blog kak suri...1st bukak blog kak suri nampak watak2 MAID...sgt sesuai Noorul dgn Nur Fathia...cantik/cute..and Mr F very da handsome...xsabar nk tggu novel MAID ni..

    KLIK!>>>entry pertama pon da meletup..mmg best sgt2.akan sentiasa follow KLIK! sehingga ending cite tu..

    Tahniah kak suri....

    ReplyDelete
  11. Terima kasih atas sokongan Sue..:) InsyaAllah M.A.I.D akan diterbtkan sekitar bln 4..itu yg dimaklumkan kpd kak Suri..:) InsyaAllah bila dah confirm kak Suri akan war-warkan di sini, okay..
    Thanks juga sbb sudi mengikuti KLIK! :)Kak Suri sgt2 menghargainya..

    ReplyDelete
  12. Maid under publish ner ek publish...x sbr sgguh nk taw ending story nie....:)

    ReplyDelete
  13. Under Kaki Novel :) InsyaAllah akan publish semasa pesta buku antarabangsa bulan 4 ni..thanks atas sokongan areyou :)

    ReplyDelete
  14. ade facebook x???

    ReplyDelete
  15. kak suri, bile novel M.A.I.D akan dipasarkan??? x saba2 nk tau smbungannye!

    ReplyDelete
  16. facebook ade tapi dah deactivate. nanti kalau dah active balik, suri akan khabarkan di sini..:)

    InsyaAllah bulan 4 nanti. doakan semuanya berjalan lancar ye..:)

    ReplyDelete
  17. tak sabar nak tunggu maid di pasaran..harap2 adalah jual kat popular kuantan nanti..

    ReplyDelete
  18. Thanks Afifah atas sokongan anda..:) InsyaAllah Suri akan find out nanti kat mana novel M.A.I.D akan dipasarkan dan maklumkan kat blog ni :)

    ReplyDelete
  19. streettttttt..ala kak sambung la citer die kt penulisan2u..mmg da thp ketagih da dgn novel tu.novel tu mmg best gle2.mlh pling best drpd novel yg prnh baca sblm ni..please...sambung kt penulisan2u...i'm begging2 u so much..:D

    ReplyDelete
  20. iera, i'm so sorry dear..novel M.A.I.D. dah tak boleh sambung di penulisan2u sbb novel ni dah dibukukan pun dan akan berada di pasaran April ni..under syarikat penerbitan Kaki Novel..kalau nak tahu sambungannya Iera kena dapatkan novel M.A.I.D. di pasaran nanti...sorry again ya..

    ReplyDelete
  21. hmm.its ok la..nnt bgtau la kt mana ada jual..xsbr nk bli ni.da addicted da dgn novel tu.hehehe

    ReplyDelete
  22. Best among the best....huhu terharu...dan x sabar nk tggu dipasaran...i luv ur story...well done dear!!!!

    ReplyDelete
  23. Iera : okay..nanti suri bgtau ye..tapi InsyaAllah kat MPH dan popular akan ade novel ni nanti. kalau nak beli online, boleh beli dr laman web kaki novel tapi bila stok sampai baru diorang akan hantar :)

    Rindu Lukisan : thanks..suri pun terharu kerana Rindu Lukisan sudi untuk mengikuti cerita M.A.I.D. ni :) thank u very much ya.

    ReplyDelete