DAPATKAN NOVEL M.A.I.D. , ISTERI SEPARUH MASA, PLAYBOY ITU SUAMI AKU?! KIMCHI UNTUK AWAK! , KLIK! PENGANTIN MUSIM SALJU : WHATSAPP UNTUK ORDER - 017 714 5595

**AKAN DATANG : Filem KIMCHI UNTUK AWAK - APRIL 2017 & Drama KLIK! PENGANTIN MUSIM SALJU - 2017**

Wednesday, 23 November 2011

Much love from Seoul :)

Assalamualaikum semua :)

First of all, Suri nak mintak maaf sangat2 sebab agak lama menghilangkan diri. Suri benar2 sibuk menyelesaikan pelbagai urusan. Ni barulah ada masa sikit nak menghadap laptop..:) Terima kasih untuk semua komen-komen yang diberikan kat blog dan kat facebook. Maaf juga sebab tak sempat hendak balas komen-komen anda. Suri akan cuba balas kesemuanya nanti. :) Tentang ISM 18, InsyaAllah, akan ada di blog ni esok :D Jadi, nantikan ya.

Suri sekarang berada di South Korea. Rindu sangat nak berkarya semula. Rindu jugak dengan para pembaca yang setia melawat blog Suri ni..thank u so much!! Kepada para pembaca yang tinggal di Seoul, bolehlah tinggalkan alamat blog atau email :)Boleh kenal-kenal :D Okay, Suri nak shopping barang-barang dapur kejap. Salam sayang untuk semua, dari Suri di Seoul, South Korea!

Nantikan ISM 18, esok yea..!

Hugs and kisses,
Suri :)

25 comments:

  1. Wah cantiknya kak suri pakai bju tradisional Korea..wrna pink pulak tu ..jealous lah..nak pegi Seoul jugak hehehe

    ReplyDelete
  2. nyapa korea? kalo jpn leh berjiran ngeee...now dekat sket compare ngan kat brazil tue....sugoi suri leh duduk kat korea....retis jmpa retis Kpop la lepas ni

    ReplyDelete
  3. Seoul kat area mana kak Suri?
    Saya tinggal di Suwon. Sebelah Seoul je.

    ReplyDelete
  4. wahhh..bestnya kak suri...
    dpt pegi korea..
    apapun..kak suri nmpk comel sgt guna hanbok..

    ReplyDelete
  5. Best nyer Suri dah ada kat Korea... Sy tringin sgt nak ke sana.. Hopefully one day i'll be there.. Apa pun happy sy brganda2.. Mula2 Harimau Malaya mng emas dlm bola sepak.. Then esk bleh bc ISM 18 plak.. yeeehhuuuuu... hehehehe... ^___^

    ReplyDelete
  6. cantiknye..kak suri, siap dengan posing lgi..hehe..

    ReplyDelete
  7. kak suriii! Ya Allah! rindu sangaaaaat kat kak suri :') kak suri sihat? okeyyy! saya sentiasa menantikan ISM 18! thanks a lot kak suri! kamsahamnidaaa! :D :D :D

    ReplyDelete
  8. nice the picture..:)-Say Hello(Aina Eyna).

    ReplyDelete
  9. cute nya suri,nanti kalau saya nak pergi melancong ke korea boleh contact suri ya..hehehe...sillyehamnida..

    ReplyDelete
  10. Comelnye....suke..suke..cantik color dia...

    ReplyDelete
  11. cantik..x sbr nk baca yg sterusnye...

    ReplyDelete
  12. Betul3...rindu sgt kat kak suri....x sabar nk tunggu update terbaru....hehe...btw cute sgt kak suri pkai baju tu.... ;-)

    ReplyDelete
  13. suri memang sangat cantik.

    ReplyDelete
  14. melihatkan kak suri pakai mcm tu, ingat kenangan saya dulu masa belajar. rugi kalau tak pakai hanbok atau chima chogori bila berada di korea.

    ReplyDelete
  15. bestnya >.< sy memng tringin nk pi seoul. nak pakai Hanbok jugak :) . kak suri ,mhl tak hanbok ni ? boleh la nk kirim hehe lebih2 laa pulk sy ni

    ReplyDelete
  16. wow cantek suri pkai hanbuk..hrp2 sgla urusn suri bjln lncr..t bleh dpt bab bru.. :p lme sudah ku mnanti..xsabo plak nk tunggu esok..hehe..rnduuuu~

    ReplyDelete
  17. wahhh so sweet u in korean dress hehehehe

    tak sabar2 la nk tunggu episod seterusnye huhuhu

    ReplyDelete
  18. salam suri..nice to hear from U again..memang rindu giler kat ISM ni..
    salam
    kak idA

    ReplyDelete
  19. x sabar2 nak tunggu sambungan... hehe...

    ReplyDelete
  20. wah best nye nanti boleh masuk kan 1 bab nazrin dan medina honeymoon dkt korea

    ReplyDelete
  21. mana nya smbungan..tak sabar ni..
    tak pun trus keluarkan novel lah...huhuhuhu

    ReplyDelete
  22. waaahhhh..dekat korea...best nye!!!carik mood ea...heheheh..

    ReplyDelete