DAPATKAN NOVEL M.A.I.D. , ISTERI SEPARUH MASA, PLAYBOY ITU SUAMI AKU?! KIMCHI UNTUK AWAK! , KLIK! PENGANTIN MUSIM SALJU : WHATSAPP UNTUK ORDER - 017 714 5595

**AKAN DATANG : Filem KIMCHI UNTUK AWAK - APRIL 2017 & Drama KLIK! PENGANTIN MUSIM SALJU - 2017**

Sunday, 5 February 2012

Jom join M.A.I.D. Contest! :)

Assalamualaikum..:)

Apa khabar semua? Suri harap anda semua berada di dalam keadaan yang sihat sejahtera hendaknya. :) Okay, sebenarnya Suri nak buat contest (suka-suka aje) untuk anda yang sudah pun membaca M.A.I.D. :) Suri akan mengemukakan sebanyak satu soalan setiap sehari di Facebook page Suri. Jumlah soalan yang akan Suri tanya adalah sebanyak 20 soalan di Facebook (akan ada 20 pemenang semuanya). InsyaAllah, dari hari Isnin sehingga hari Ahad (bermula dari 6 February 2012-27 February 2012, pukul 9 malam). Contest ni akan berlangsung selama 3 minggu. Pemenang akan mendapat 'small gift' daripada Suri. Suri akan post hadiah-hadiah kepada semua pemenang pada 29 February 2012 nanti (hari Rabu). Berikut adalah syarat-syarat serta cara-cara untuk menyertainya:

1) Soalan-soalan akan berkisar tentang novel M.A.I.D. sahaja :D (siapa dah khatam, mesti boleh jawab punye hhihihi) Jangan risau, soalannye simple aje! :D

2) Penyertaan terbuka kepada sesiapa sahaja yang 'LIKE' page Suri Ryana kerana soalan-soalan akan dikemukakan di page Suri :)Untuk 'LIKE' page tersebut, sila klik link di bawah :

http://www.facebook.com/pages/Suri-Ryana/342079629157907?sk=wall&filter=1

3) Apabila sesuatu soalan dikemukakan, anda harus menjawabnya di page Suri dengan kadar segera. Sesiapa yang paling cepat memberikan jawapan yang tepat, orang itulah pemenangnya :D

4) Hanya akan ada seorang pemenang sahaja untuk setiap soalan.

5) Sesiapa yang pernah menang, sekiranya anda menang sekali lagi, kemenangan itu tidak akan dikira. Maksudnya, sekali aje setiap orang boleh menang :D

6) Pemenang akan dihubungi oleh Suri nanti :D Seperti yang Suri katakan tadi, hadiahnya mmg simple dari Seoul, South Korea..bukan novel M.A.I.D. ya! Hehehe :D

Itu aje..senang kan? :D Jadi nantikan soalan yang pertama sekejap lagi ya! (bermula 6 February 2012) :D

Much Love,
Suri :) :)


22 comments:

  1. kena bace sekali lagi ni novel M.A.I.D...hik3...

    ReplyDelete
  2. Salam Kak Suri :) Nak join jugak tapi... mila tak baca MAID sampai habis :( sebab tak dapat beli lagi, maklumlah.. budak sekolah x) apa-apa pun, selagi boleh jawab, jawab lah nanti :)

    ReplyDelete
  3. xpe Mila..cuba aje! Mana tahu jawapan Mila mengena, kan?? :D :D

    ReplyDelete
  4. ::aienfauzi::
    wah . ain nk join kak suri ! :D

    ReplyDelete
  5. MissxYana & AienFauzi : jomlah joinnnn! :) Amat2 dialukan..suka2 aje contest ni hehe..kalau xdpt jawab hari ni, jangan sedih okayy esok pun masih ada..setiap hari isnin-jumaat, akan ada satu soalan tentang M.A.I.D..bermula hari ni sampailah 24 feb 2012 :)

    ReplyDelete
  6. Suri , buat kat blog takboleh ke?
    FB saya dah kena lock..
    Tak dpt buka lagi :(

    ReplyDelete
  7. sorry to hear that..Suri nak sgt buat kat blog tp ramai readers ade facebook..cuma sebilangan yg ade blog..buat temporary account or fb account lain boleh x? hihi..

    ReplyDelete
  8. wow ... this must be interesting! ...
    hope hav d chance to join n ans - but sure all avid readers can answer them well - huhuu .... sapa cepat dia dapat... n sob sob for me - i don hav FB account! :(

    -Jazmeen

    ReplyDelete
  9. Suri! tak sabar nak join.. peminat setia novel M.A.I.D haha suri haidah pun ade buat contest jugak. ajak lah ramai2 join contest ni yea.. Terima kasih

    Ini Contest nyaa
    http://sorryilupa.blogspot.com/2012/02/contest-i-love-online-shopping.html

    Senarai hadiah di sini
    http://sorryilupa.blogspot.com/2012/02/hadiah-contest-i-love-online-shopping.html

    ReplyDelete
  10. ala , kite skola lah kak. macam mane nak join? huuuuu ;( kalau sekolah mmg tggl harapan jelah nak bukak lappy. iskkk iskkk

    ReplyDelete
  11. nk join jugak!hehe..
    sblm 9 mlm kne depan laptop ni...

    ReplyDelete
  12. Jazmeen : sorry to hear that..:( But most of them are on facebook..pssst, just create an account and you can just deactivate it later :D Come on and join us there heheheh :)

    Haidah Hassan : Thanks sebab sudi join contest Suri..dan thanks jugak sebab sudi meminati M.A.I.D..:) InsyaAllah, kejap lagi suri jenguk contest Haidah tu yea..:)

    AinulYusop : pukul 9 malam, dear..9pm kat page akak..:)

    Mysara : jom jom..kat facebook page akak tau :)

    ReplyDelete
  13. mmg dh kahatam 2 kali.tp nk jojin ni kena buka baliklah maid hehe.mudah2ahan ada rezeki. :)

    ReplyDelete
  14. WAHHH..bestnye..hope blh jawap soalan tue...hehehe...:D

    ReplyDelete
  15. Kak suri , bukan ke Noorul tu muka macam Fazura , tapi kenapa jadi Fatiha pulak ??

    ReplyDelete
  16. Dulu akak tak jumpa pic Fazura yang bertudung dan sesuai sebab tu la letak Nur Fathia hehe..:D

    ReplyDelete
  17. Suka sangat cerita ni
    Hope buku akan cpt dterbitkn
    Thanks kak Suri

    ReplyDelete
  18. kak suri.. bila lagi nak wat contest??
    hari tu punye x sempat la.. huhuhuh...

    ReplyDelete