DAPATKAN NOVEL M.A.I.D. , ISTERI SEPARUH MASA, PLAYBOY ITU SUAMI AKU?! KIMCHI UNTUK AWAK! , KLIK! PENGANTIN MUSIM SALJU : WHATSAPP UNTUK ORDER - 017 714 5595

**AKAN DATANG : Filem KIMCHI UNTUK AWAK - APRIL 2017 & Drama KLIK! PENGANTIN MUSIM SALJU - 2017**

Tuesday, 13 March 2012

Isteri Separuh Masa

Assalamualaikum semua :)

Jom layan slideshow Novel Isteri Separuh Masa yang akan berada di pasaran April nanti :)Di sini juga Suri post cover ISM sekali untuk tatapan para pembaca :) Update untuk PISA akan ada malam nanti, InsyaAllah :):):)



Slideshow novel Isteri Separuh Masa yang dihasilkan oleh Kaki Novel. Thanks KN..:):):)



Much Love,
Suri :)

27 comments:

  1. Trbaik punye karya! x sbr tunggu bln april.. dh promote kt kengkwn suh beli gk

    ReplyDelete
  2. Thank u sooooo much, Aiqila Fariz dan anonymous :):)

    ReplyDelete
  3. congrats suri..buku ISM antara buku dalam list untuk dibeli time pesta buku nanti ^^

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Kathy Tuah, for your endless support..Suri sangat2 menghargainya :) thanks again yea..

    ReplyDelete
  5. agak2 bila novel ism akan berada di kedai buku??

    ReplyDelete
  6. ntan Fazlin, kalau berminat untuk dapatkan secara online dengan Kaki Novel, next week dah boleh order..rasanya :) Kalau di MPH, Popular dan kedai buku lain..mungkin pertengahan April nanti..:)

    ReplyDelete
  7. Congrats...tak sabar nak beli...u ada ker masa IBF nanti..kalau u ada ..nank tgu masa IBF tp kalau u takde...nak order jer sbb tak sabar dah nak baca

    ReplyDelete
  8. InsyaAllah Liza, Suri akan berada di sana semasa pesta buku nanti :) Pasti akan maklumkan tarikh dan masanya bila jadual penulis dikeluarkan oleh Kaki Novel kelak..:):) jumpa di sana yea..:)

    ReplyDelete
  9. ni yg wat lagi semangat nak g pesta buku t..
    cti ni kmpul duit bebanyak dulu..
    list da panjang ni..hee

    ReplyDelete
  10. x sabarnyeee.... harap2 boleh jumpa suri kat PBAKL 2012 nanti...

    ReplyDelete
  11. tahniah!!! x sbar nk beli novel ni.....surely it's gonna be great....

    ReplyDelete
  12. kak suri, 1st appearance buku ni d pesta buku ke??or dah kuar pertghn april?

    ReplyDelete
  13. serius kopak duit sekarang, semua novel gempak2 semuanya haha...tp ISM tetap akan dimiliki hihik..dh lme sgt tunggu ^,^

    ReplyDelete
  14. wah best... tgok slideshow ni lg la xsbr menunggu ISM... <3

    ReplyDelete
  15. congrats suri..dh x sabar ml baca ni..

    ReplyDelete
  16. best la lahu video ni... cover pon cntek

    ReplyDelete
  17. mesti kena beli.
    congrats kak Suri. :)

    ReplyDelete
  18. Congrats ye cik writter.. Sye dh order kaylt kaki novel. X sabar nk baca nti.. Hihi

    ReplyDelete
  19. congratz...
    mmg tgh tunggu je novel ni keluar
    nak buat koleksi terbaru :)

    ReplyDelete
  20. wahh.. x sabarny nak beli novel nie... cant wait..!!! hehehe

    ReplyDelete
  21. k.suri.. klu nk signature k.suri camne? an nk cop mohor k.suri nnt.. hihihi =))

    ReplyDelete
  22. saya dah dpt novel ni......... best.....

    ReplyDelete
  23. dah dapat novel ini...

    ReplyDelete
  24. novel ni mang best giler.. da layan 2x tp ttp xpuas terbayang nazrin shah ngn medina izwani.... huaaaa leh meroyan kat novel ni... tahniah suri

    ReplyDelete