DAPATKAN NOVEL M.A.I.D. , ISTERI SEPARUH MASA, PLAYBOY ITU SUAMI AKU?! KIMCHI UNTUK AWAK! , KLIK! PENGANTIN MUSIM SALJU : WHATSAPP UNTUK ORDER - 017 714 5595

**AKAN DATANG : Filem KIMCHI UNTUK AWAK - APRIL 2017 & Drama KLIK! PENGANTIN MUSIM SALJU - 2017**

Thursday, 19 April 2012

Novel Isteri Separuh Masa l Suri Ryana - Carta Paling Laris Popular :)

Assalamualaikum semua :):)

Suri ingin mengucapkan jutaan terima kasih untuk rakan-rakan pembaca yang sudi mendapatkan karya kedua Suri ini..Alhamdulillah, ISM telah pun berada selama 3 minggu berturut2 di dalam Carta Paling Laris Popular dan berada di tangga PERTAMA di dalam carta minggu lepas dan minggu sebelumnya (2 minggu berturut-turut) :) Alhamdulillah, syukur!! Tanpa pembaca yang terus memberikan sokongan, tak mungkin ISM berada di situ.

Segala komen dan kritikan membina dari para pembaca amatlah bermakna untuk Suri. Terima kasih untuk segala-segalanya. Yang memberikan komen positif, yang memberikan kritikan membina..:) Semua itu akan Suri jadikan semangat untuk terus melangkah di dalam dunia penulisan yang penuh dengan cabaran ini. :):):)

Jumpa di PWTC semasa Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur nanti ya..Suri akan maklumkan tarikh dan masanya nanti :):)

Much Love,
Suri :)

23 comments:

  1. tahniah kak Suri...aina dah dpt 1 copy ISM.
    thumbs up!

    ReplyDelete
  2. eh popular je ada? mph Ada x skrg nie ?

    ReplyDelete
  3. Thank u so much, Aina :):) terima kasih sangat2 sebab sudi dapatkan ISM :)

    Anonymous : Kat MPH pun dah ade..:) tapi banyak MPH yang dah pun kehabisan stok :( Boleh juga check di MPH yang berdekatan dengan anda..mungkin masih ade stok..jika tiada, tanya dengan mereka bila stok akan sampai :) InsyaAllah, mereka akan membantu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak , kat sbh ada kaa ?

      Delete
  4. ok. thank you kat suri :) tapi saya nak beli kat pwtc lagila.. nanti dapat tndtgn kat suri lagi mcm buku maid.. hehe

    ReplyDelete
  5. setia dah ada M.A.I.D and ISM...SETIA SUKA SANGAT!!!!

    ReplyDelete
  6. Hi suri, finally i dah beli ISM..best giler ah..bila nak sambung KLIK?

    ReplyDelete
  7. dh beli dh buku ni..mmg best la.. dh bc byk kali dh pun..hehehe

    ReplyDelete
  8. M.A.I.D thn lps memang TERBAIKLAHH!!!:) Thnks kak Suri Ryana sbb buat novel yang best dan menarik:) lps ni nak baca novel Isteri Separuh Masa pulak!~ nnt lps ni akak buatla novel yg best2 lagi ye:D
    ~Farah~

    ReplyDelete
  9. Nnt akak buatla M.A.I.D 2 pulak ye:D hehe saya teringin nak tahu pasal kisah diorang lagi~ Farah~

    ReplyDelete
  10. novel nie terbaekkk kose 10.hehe

    ReplyDelete
  11. best giler novel ni kak suri . x sabar nak buat review kat blog sy . teruskan menulis novel2 yang bagus lagi lepas ni :D

    ReplyDelete
  12. Alah... saya x sempat nak beli noel ISM... macma mana nak sambung baca balik????

    ReplyDelete
  13. Alah... saya x sempat nak beli lah novel IMS... macam mana saya nak sambung baca ISM???

    ReplyDelete
  14. alah... saya x sempat nak beli novel ISM... macam mana saya nak sambung baca novel ISM???

    ReplyDelete
  15. Novel suri memang best sangat!
    Emmm... Novel isteri separuh masa best .. novel maed best juga.... Saya hrp suri teruskanlah dgn kerjaya suri.. ok!!!***
    GOOD LUCK!! ;) ***

    ReplyDelete
  16. mmmmmmmmmmmm...bila novel KLIK nak sambung lak.x sabar da tgu

    ReplyDelete
  17. rasenya dah lame sgt dah xde n3 dr cik suri kte ni... what happen to PISA???

    FYI cik suri, everyday @ lunch hour i akan check your blog for new n3.

    ReplyDelete
  18. Novel ISM ni sgt best! Novel Suri sume best2.. harap suri dpt teruskan lg mengarang nvel..
    Sy peminat setia Suri.. :)

    # do visit my blog
    http://dawnfantasy.blogspot.com/#

    ReplyDelete