DAPATKAN NOVEL M.A.I.D. , ISTERI SEPARUH MASA, PLAYBOY ITU SUAMI AKU?! KIMCHI UNTUK AWAK! , KLIK! PENGANTIN MUSIM SALJU : WHATSAPP UNTUK ORDER - 017 714 5595

**AKAN DATANG : Filem KIMCHI UNTUK AWAK - APRIL 2017 & Drama KLIK! PENGANTIN MUSIM SALJU - 2017**

Monday, 17 January 2011

PBAKL 2011 :)

Assalamualaikum semua..:)

Pertama sekali, maaf kerana blog ni agak sepi dan sudah pun sedikit bersawang. Suri sedang sibuk bersiap-sedia untuk exam Bahasa Portugis tidak lama lagi..:) InsyaAllah akan sambung menulis selepas exam tersebut selesai.

By the way, Suri dah dapat jemputan dari penerbit untuk menghadiri Pesta Buku Antarabangsa pada bulan 4 ini di PWTC, Kuala Lumpur. Sesi Suri adalah pada 23 April 2011, dari pukul 12pm - 5pm :) Jemputlah datang semua, untuk sama-sama memeriahkan suasana dan memberi sokongan kepada karya M.A.I.D :)
Kalau ada perubahan, Suri akan maklumkan di sini nanti, okay..:)

Much Love,
Suri :)

21 comments:

  1. wow...portugis tu!!!
    suri study apa ye? :)

    ReplyDelete
  2. Umi, Suri saja je ambil kelas bahasa untuk isi masa lapang ;)

    ReplyDelete
  3. bestnya... teruja pla bila bleh cakap bhs2 asing ni. ;)
    nywy... good luck ya.

    ReplyDelete
  4. waaaaaaaaaa xsabanye.windu ngan mr.f=)23 ari sabtu kan?? nak kene pgi ni. jumpa kat sana yek,kak suri=)

    ReplyDelete
  5. gd luck SURI!insyaallah sy akan pegi...
    nak autograf + bergamba same....-nieda09-

    ReplyDelete
  6. thanks atas sokongan anda..:D yes, 23 hb tu hari sabtu..kalau ada perubahan dari segi tarikh n masa, suri akan maklumkan di sini..:)

    ReplyDelete
  7. haih... tahniah da dpt duduk kat kerusi yg saya idam-idamkan dan turunkan tndtgn kat buku sendiri. hehe.. kalo ade rezeki taun ni nk pg lagi la, nk jmpa suri kat sana. heheh

    ReplyDelete
  8. thanks Mia. Suri yakin, Mia pun dapat gak dok kat kerusi tu satu hari nanti, InsyaAllah..:)jumpa nanti tau..hihi

    ReplyDelete
  9. Owh patut la Saya ttunggu2 en3 KLIK xde... Yes nk mntak autograf kak suri...

    ReplyDelete
  10. WC, exam dah abis :) lepas ni boleh la menulis semula..:D wah, kena praktis sign cantik2 ni hehhe jumpe nanti ye :)

    ReplyDelete
  11. waa kak suri ade FB... thun lepas WC cari fb kak suri, x jumpe pon.. da add fb kak suri.. ^_^

    ReplyDelete
  12. hihi..okay..add tau..kak suri approve. by the way, baru buat je fb tu..:)

    ReplyDelete
  13. Suri, can't wait for M.A.I.D :) i think i fall for Mr. F too.. he3.. great job! well done!

    ReplyDelete
  14. Thanks Nurynia sebab sudi mengikuti cite M.A.I.D. :) Nantikan lebih byk cite Mr. F bulan 4 ni..:D thanks again and take care. :))

    ReplyDelete
  15. SURI, tak ada new entry ke? KLIK 2?
    waiting for ur story. duk mengulang baca m.a.i.d kat p2u.

    ReplyDelete
  16. KLIK! 2 dah hantar kat p2u..tak lama lagi ada la tu..:)

    ReplyDelete
  17. kak suri...
    nk tye.. M.A.i.D ni terbitan mana nti??? Kaki Novel ker???
    x sabo nk tgu Mr F..huhuhu

    ReplyDelete
  18. Hi :) ye, M.A.I.D terbitan kaki novel..Mr. F dan Noorul pun tak sabar nak jumpe awak :) hihihi nantikan April nanti ye..thanks sudi singgah ke blog kak suri..:)

    ReplyDelete