Wednesday, 2 March 2011

M.A.I.D. : April 2011



Assalamualaikum semua :)

Cover M.A.I.D. dah keluar kat laman web Kaki Novel. Cover ni telah direka oleh pihak Kaki Novel sendiri..:) InsyaAllah novel M.A.I.D. akan berada di pasaran pada April 2011.

Di kesempatan ini, Suri ingin mengucapkan terima kasih banyak-banyak kepada semua yang terus menyokong M.A.I.D. :) Segala komen dan kritikan membina dari anda amat bermakna untuk Suri. Terima kasih sekali lagi. Suri amat-amat menghargainya! :)

Nantikan novel M.A.I.D di pasaran ya.. :) Salam sayang untuk semua dari Suri. XoXo.

Much Love,
Suri :)

58 comments:

  1. dah ramai ketagih nak baca M.A.I.D.. tpi kehadiran bulan april lambat sgt..haih~

    ReplyDelete
  2. Hidayah..sebulan je lagi..:D suri pun tak sabar jugak sebenarnye eheh :) Terima kasih ye kerana sudi mengikuti perkembangan M.A.I.D :)

    ReplyDelete
  3. wow....ahirnya, tak sabar nak membelinya...apa lagi di Brunei selalunya terpaksa menunggu lama skit, anyway...tahniah...!!!!

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Hani, kerana sudi menunggu :) thanks for your support..Suri sgt2 menghargainya.. :)

    ReplyDelete
  5. bestnyer!!lg sebulan je..xsbr nk thu ending dia..

    ReplyDelete
  6. Tahniah Suri... memang kami masih sabar menunggu... :-) M.A.I.D oh M.A.I.D ... rindunya kat Noorul & Mr F..

    ReplyDelete
  7. ei, xsabar nk tgu..hehhe

    ReplyDelete
  8. tk sabarnya tggu next month,,rindulah ngan mr F,,hehehe

    ReplyDelete
  9. Fatin Aqilah : hehehe..nantikan April ini untuk mengetahui endingnya.. jeng jeng jeng heheheh :D terima kasih atas sokongan Fatin :)

    Seorang wanita : Terima kasih kerana masih sabar menunggu heheh :D InsyaAllah sebulan lagi terubat la rindu yea..thanks for your support..really, really, really appreciate it.

    Tari : Thanks Tari, for your support..hehe kejap je lagi, keluar la M.A.I.D di pasaran :)

    Mama_Ariana09 : Thanks kerana masih sudi mengikuti perkembangan M.A.I.D..Mr. F pun rindu nak bertemu Mama Ariana dan pembaca2 lain..hehe..nantikan yea.. :)

    ReplyDelete
  10. April means tyme KLIBF nnti ade la kan?? hehe.. bley mntak otograf cik suri ye?? *wink*wink*

    ReplyDelete
  11. Fara : ye..masa pesta buku tu, dah ade, Fara..jemput la ke Pesta Buku nanti..di PWTC.. InsyaAllah Suri akan ada pada 23 April 2011 iaitu pada hari Sabtu. Kalau ada pertukaran tarikh, Suri akan maklumkan di sini dan juga di Facebook Suri :) Terima kasih atas sokongan Fara :D

    ReplyDelete
  12. Otograf, boleh je Fara heheheh *wink* hihihi

    ReplyDelete
  13. DH KELUAR LOM NOVEL NIE? SMLM TGK KAT KEDAI YG SELALU BELI XDER LAGI BUKU NIE...

    ReplyDelete
  14. Strawberi Comei : Belum keluar lagi..hehe InsyaAllah April ni baru keluar di pasaran..:) Once dah keluar, Suri akan maklumkan kat sini yea..:)

    ReplyDelete
  15. BESTNYA...X SABAR NAK TUNGGU HARI BAHAGIA TU...MESTI KUAR HARI BESDAY AKAK 20 APRIL....HIHIHI

    ReplyDelete
  16. oooooo birthday Doc Love, 20 April ye..heheh :)

    ReplyDelete
  17. Tahniah Suri. Serius xsabar nak baca smbungan kisah noorul dgn mr.F. :D

    ReplyDelete
  18. kak suri,canteklah cover..
    dah tak sabarsabar nak beli..
    akak,thanks ye tag dekat fb..
    tp fb Ezi gile xleh nak comment dkt situ..
    ezi dah follow blog akak,ade mse follow ezi ehh,
    heziqamushadadlee.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. finally april cepatla dtg
    blh copy cover nk kasi my sis beli
    suri special autographs kat ai oke ♥♥♥

    ReplyDelete
  20. cpt la bulan 4...x sbr dah ni...>_<

    ReplyDelete
  21. salam..tak sbr nk tggu smpai ke rumh nnt...hope ending nya seindah cerita....

    ReplyDelete
  22. i've been folllowing ur story maid...
    x saba rasa nak beli...
    agk2 tbal x??
    bape pages??

    ReplyDelete
  23. at last..i da booking kat MPH SACC Mall Shah Alam.Rasanya 1st week of April da ada kat pasaran ke??? tak sabaar nak tahu ending cerita tu..

    ReplyDelete
  24. Heziqa Lee : Thanks Ezi..Kaki Novel yang design :) Okay..will follow you back, dear :)

    Lady Ayu : Hehehe boleh..special autograph :) Boleh minta adik datang masa pesta buku di Pwtc..23 April 2011..iaitu hari Sabtu. InsyaAllah Suri ada masa tu..

    Susue : Hehe..Suri sendiri pun dah tak sabar eheheh..terima kasih ye sebab mengikuti perkembangan M.A.I.D

    Noor : Waalaikumussalam..wah..ramai tau yang cakap nak happy ending kat Suri. Kalau ending sedih, mesti Suri kene pelangkung dengan semua orang rasanya heheh..dont worry, Suri sendiri sukakan Happy Ending :D *wink* *Wink* heheh

    Anonymous : Thanks sebab sudi follow M.A.I.D :) Erm..tebal jugak..tapi Suri tak berani beritahu berapa pages sebab setelah diedit, Suri tak tahu pages sebenar M.A.I.D. InsyaAllah,bila dah confirm dengan Pihak Kaki Novel, Suri akan beritahu yea.. :)

    Ida : Thanks Ida sebab dah booking hehe..Rasanya awal April keluar di pasaran..kalau Ida tinggal di area sekitar Kuala Lumpur, rasanya lagi cepat boleh dpt..Untuk yang tinggal di luar KL, kalau nak dapatkan cepat2 boleh beli online dengan Kaki Novel..dapat potongan RM 4 lagi.. :) Page 1

    ReplyDelete
  25. Besnya.... Tak sabar nak tunggu bulan April nie....

    ReplyDelete
  26. wah! suri, tahniah! :) tak sabar nak baca.. m.a.i.d. memng wajib dibeli april nanti! ;)

    ReplyDelete
  27. argh...x sbr nye nk tggu kehadiran novel nie kat pasaran....windu gler nk bace...

    ReplyDelete
  28. eida: nantikan ye kemunculan M.A.I.D. di pasaran. Boleh juga beli online dari web KAKI NOVEL, www.kakinovel.com potongan sebanyak RM 4 diberikan.:)

    anor.adilla: thanks anor sebab masih sudi mengikuti perkembangan M.A.I.D. :)

    areyou: sebulan je lagi heheheh...nantikan ye..:)

    ReplyDelete
  29. x sabarnya nk tggu nvl ni kuar.. nvl ni merupakan nvl yg sya nk beli sbb ska jln cte dia..

    ReplyDelete
  30. Thanks Farhana..kak suri happy sgt sebab Farhana suka dengan jalan cerita novel M.A.I.D ni :)Nantikan April ini yea..:)

    ReplyDelete
  31. Tahniah Suri, sy dah baca novel MAID...sangat2 menarik dan tak jemu membaca. Tak sangka Mr.F tu sangatlah romantiknya...

    ReplyDelete
  32. Eijan..thanks sbb sudi baca M.A.I.D. :) Alhamdulillah..Suri risau kalau M.A.I.D. tak dpt menepati citarasa pembaca..gembira sgt eijan suka dgn novel tu..thanks again ya.. :)

    ReplyDelete
  33. Jangan risau la suri, sy rasa MAID akan jadi one of best sellers nanti....

    ReplyDelete
  34. MAID dah sampai pagi nie....seronok sgt....tak sabar nak tahu apa berlaku nie.....excited....^_^ -ezz an-

    ReplyDelete
  35. x sabar nk tggu kemunculan novel nih d pasaran....msti beli....nk th ksudahan endingnya.....

    ReplyDelete
  36. Eijan : InsyaAllah..hehe..harap2 masin mulut anda..terima kasih sgt sebab menyokong karya Suri..Suri sangat2 terharu dan menghargainya :)

    Ezz_an : Selamat membaca :) dan semoga terhibur tau.. :)

    Anonymous : InsyaAllah, hujung minggu hadapan, boleh dapatkan M.A.I.D. di pasaran..iaitu kedqai buku, Popular dan MPH :)

    ReplyDelete
  37. salam kak suri...skrg novel ni dah ada di pasaran ke?

    ReplyDelete
  38. Sedap gila cite MAID tu...baca banyak kali pun x bosan.Lagipun saya baca 2 hari je cite MAID tu.Nak tahu sangat the end dia.Excited gila.Romantik gila dua orang tu.

    ReplyDelete
  39. saya baru call MPH SACC mall...buku xsmpi lg..tp mmg akan ade....jadi beli kat kakinovel je..de discount...cant wait to read till to the end...:))..

    ReplyDelete
  40. novel m.a.i.d best gile!!

    ReplyDelete
  41. ade lagi tak kt pasaran??

    ReplyDelete
  42. Shakiratul Humaira & T-qa : Yes, novel ni dah ada kat pasaran :) boleh dapatkan di mph dan juga popular. :)

    Afiqah : thank u so much..wah 2 hari aje yea..:) thank u again sbb sudi baca M.A.I.D.

    Dar Herwanty : ye..beli ngan kaki novel ade diskaun :) thank u so much sbb sudi dapatkan M.A.I.D. :)

    Yasmin : thank u so muchhhh :)

    ReplyDelete
  43. M.A.I.D terbaik!!!! sweet sgt citer tu...dah bace smpai 2 kali...

    ReplyDelete
  44. saya baru jea beli novel m.a.i.d semalam..memng lama dah sy nak beli tp setiap kli sy nk beli msa 2 laah habis stok..memng best laah kak..!!

    ReplyDelete
  45. baru jea semalam sy beli novel m.a.i.d memng best lah kak..sebenarnya dah lma dh sy nk beli novel ni tp setiap kli sy nk beli mesti habis stok

    ReplyDelete
  46. nak tanyer ni,ade ker novel sebelom MAID ni...kisah sebelom nyer........

    ReplyDelete
  47. memang best la novel MAID...saya baru hbs baca sbb baru beli 2 minggu lps....tapiiiii yang sgt sedihnyer tgh sok baca tiba2 episod 39-41 x de...uuuwaaaaaa,,,huhuhu,,,..dari mukasurat 573-604 x de...nk pulang balik tapiii resit lak dah buang...uuuwwaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  48. ksk suri.. mmg best la MAID.. sy dapat taw psl novel ni dr adik kawan sy.. All the best for the upcoming novel... CHAIYOK!!!

    ReplyDelete
  49. salam..akak? syieda baru beli td.. ngah baca ni..hihihi..^_^

    ReplyDelete
  50. best sgt2 akk..haha.. syieda suke part Noorul pakai topeng tu.. buat syieda ketawa lame..hahaha..^_^

    semoga akak dapat hasil lebih banyak novel mcm ni akan dtg.insyaAllah.amin.... =.=

    ReplyDelete
  51. baru dapat beli MAID last week via online, dah habis baca dua kali. citer sgt best.hehe. suke sgt dgn pengolahan dua watak utama. Tahniah buat suri.
    Dan baru sekarang terjumpa blog ni. So boleh la saya follow apa2 perkembangan terbaru.

    Keep it up!

    ReplyDelete
  52. xsngka jmpa M.A.I.D pny writer... hbat la citer nih... memg DABOOMMM!!!! MR.F tuh, akak anggrkn cam DANIEL HENNEY ehh??

    ReplyDelete
  53. akak tau x bila saya baca novel nie saya akan jadi mcam 'OMG,OMG shweeeeeeeeeet gilerrrrr' tak pun 'Auwwwwwwwww so romanticc :)'.serius best giler!!!!!!! dah 4 kali dah baca. tak pernah bosan good job akak!! saya pun tak paham kenapa mak saya baca boleh senyap je,kalau saya baca 'aaaaaahh sweeeeeeet' HAHA :D

    ReplyDelete
  54. kak ! seronok baca novel ni ^^ baru je beli haritu. hee

    ReplyDelete
  55. Watak paling suke: Harris,Noorul,Haikal,Iman
    Watak Paling benci:Minah plastik!!(Elisa)

    ReplyDelete
  56. NAMA NAK CARI KALAU AREA MELAKA ?
    TIME NAK CARI TAK JUMPA , TIME TAK CARI BUKAN MAIN LAGI BANYAK , ADUUHH ! :'(

    ReplyDelete
  57. I love your M.A.I.D. Thank you for such a lovely pieces. pengubat duka. KakNAN

    ReplyDelete