NOVEL M.A.I.D. , ISTERI SEPARUH MASA, PLAYBOY ITU SUAMI AKU?! & KIMCHI UNTUK AWAK!: WHATSAPP UNTUK ORDER - 017 714 5595

**Drama adaptasi novel Isteri Separuh Masa sedang ditayangkan di Astro Ria dan Maya HD. Setiap Isnin, pukul 10 Malam :) Lakonan Aiman Hakim Ridza [Dr. Nazrin Shah] & Emma Maembong [Medina Izwani]**

Monday, 24 December 2012

Playboy Itu Suami Aku?!

Assalamualaikum semua :)

Apa khabar? Semoga anda semua sihat sejahtera ye :) Di sini, Suri ingin maklumkan yang Suri akan mula update karya ketiga Suri, iaitu Playboy Itu Suami Aku?!(Kemungkinan besar tajuknya akan berubah kepada Hey, Kasanova! :) Tapi masih belum pasti lagi. Suri akan maklumkannya nanti)

Playboy Itu Suami Aku?! yang akan Suri update ini telah pun diolah sepenuhnya. Ada nama watak yang telah berubah tetapi idea dan jalan cerita sama seperti yang Suri rancangkan sebelum ini. Jadi, mula baca dari awal kerana memang tidak sama langsung dengan bab-bab yang anda baca sebelum ini.  :)

In Syaa Allah, sebaik sahaja siap manuskripnya, Suri akan terus hantar kepada penerbit. Doakan semuanya berjalan lancar ye :)

Oh ye, jika ada pendapat tentang tajuk untuk karya ketiga ini bolehlah cadangkan kepada Suri ye :)

Terima kasih semua.

Much Love,
Suri Ryana :)

20 comments:

  1. yes! tapi kan tajuk playboy itu suami aku? lagi best kut. hihi

    ReplyDelete
  2. WC rase tajuk Playboy Itu Suami Aku?! lagi ok coz watak heroin dia kan ilang ingatan nnti... macam kena je dengan tajuk tu...

    ReplyDelete
  3. hey, kasanova lagi best kot. skrg ni byk novel tajuk suami-suami ni.bosan!

    -ika-

    ReplyDelete
  4. salam Suri

    Rindunya kat Suri..akak prefers Playboy itu suamiku..lebih catchy ..

    ReplyDelete
  5. saya pun berpendapat yang sama dengan yang lain..saya rase tajuk playboy itu suami aku..lagi menarik..

    ReplyDelete
  6. Salam, lama rindukan buah tangan dari Sury... tajuk Playboy Itu Suami Aku sangat menarik.

    ReplyDelete
  7. Akhirnya, tak sia2 jengok blog nih ari nih.

    Tajuk PISA lagi best...lain sket dari biasa.
    Cerita dah totally lain. Cerita yg dulu tuh best kenapa tak sambung...

    ReplyDelete
  8. Aah.Setuju dengan orang atas.Dulu punya pun best ape.But,up to you lah.

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum semua :)
    Nik Ainaa, Wild Cherry, Norma Yusof, Seri Ayudan idA & ika, terima kasih sudi kasi pendapat ye :)suri sangat2 menghargainya :)

    Mieza & Anonymous : Cerita yang dulu tu, introduction sama seperti novel yang dah sedia ada. Tajuknya Ilham Hati. Di mana, heroin bangun2 dan hilang ingatan..hanya introduction yang sama..jalan ceritanya tak sama langsung :)
    Suri tak tahu masa tu, tetapi ada beberapa pembaca beritahu suri. Thanks to them. :) Sebab itulah suri rombak dan olah semula bab2 awal. Bab2 yang anda baca dulu, akan ada juga nanti..:)

    ReplyDelete
  10. dah lama iktu citer ni masa kat p2u dulu... ada peluang utk baca lgi nmpk gayanya.. harap2 suri akan terus menulis dan berjaya menarik minat pembaca dgn buah tgn yg ke3 ni mcm novel MAID dulu...

    ReplyDelete
  11. ye sy pun setuju dgn yg lain... tajuk PISA tu lg menarik! walaupun kebanyakan tajuk2 novel skrg ni byk yg guna suami tu, suami ni, asal jln citenya berbeza xjd masalah... lgpun sy selalu percaya semua karya2 Suri Ryana mmg best2...

    ReplyDelete
  12. ye sy pun setuju dgn yg lain... tajuk PISA tu lg menarik! walaupun kebanyakan tajuk2 novel skrg ni byk yg guna suami tu, suami ni, asal jln citenya berbeza xjd masalah... lgpun sy selalu percaya semua karya2 Suri Ryana mmg best2...

    ReplyDelete
  13. PISA le....best lg bunyinya..

    ReplyDelete
  14. Hey kasanova le...lagi best

    ReplyDelete
  15. playboy itu suami aq lg sedap tajuk dia...lg bestx1000XD...

    ReplyDelete
  16. Playboy Itu Suami Aku lebih menarik org nak membaca apa dan bagaimana ceritanya...

    ReplyDelete
  17. Am been missing you much. Baru hari ni prasan blog ni dah active balik lps beberapa bulan.. would be catching up sambil tunggu versi cetak. :-)

    ReplyDelete
  18. novel Playboy Itu Suami Aku dah keluar ke???

    ReplyDelete
  19. novel Playboy Itu Suami Aku dah keluar ke??
    nampak sedap je baca ceritanya..

    ReplyDelete
  20. ye..sy pn suka TAJUK PISA je..kekalkan je tajuk ni..cpt la suri keluarkan novel tu..dh masuk bln 4 ni..sy cuba gak usha kat popular blm ada lagi la..agak2 bila suri keluar? x sbr ni..nk tau kesudahannya,gud luck 2 u..luv u so much.

    ReplyDelete